De Kern
Coaching & Healing

 Mijn naam is Peter Boven.

 


Ik ben afgestudeerd als Essentie Therapeut.

Een Essentie Therapeut houdt zich bezig met de essentie van de persoon die komt met een klacht. Dat kunnen fysieke, emotionele, mentale, of spirituele klachten zijn.

 

Ik geef hulp door op al deze niveaus te denken, in te voelen en te handelen, waardoor ik telkens opnieuw naar de essentie van de persoon ga.  Ik handel vanuit een holistisch perspectief en telkens gaat het om het wezen van de persoon met wie ik werk. Ik bied een veilige ruimte voor diegenen die zich wensen te helen, ik begeleid het proces middels diverse technieken zoals beschreven is op deze site. Ik leer je bewust te worden van jouw essentie van het leven waardoor je in staat zal zijn om te helen.  

Als docent bij Lightwave geef ik les aan eerste jaarstudenten en doceer tevens meridiaanleer.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info